Campingforhandler med salg af campingudstyr

Campingforhandler Herlev Camping Marked er et erfarent firma, der igennem 60 år har betjent og leveret campingudstyr til de danske campister. Markedet byder på et stort udvalg af telte, vi kan hjælpe dig uanset om du har brug for plads til én eller to personer eller måske hele familien i teltet.

​Derudover spiller det ind, om du skal bruge det til festival, til diverse campingpladser hen over sommeren eller som ekstra sovepladser i haven, fordi børnene fra tid til anden får lyst til at sove i telt.

Campingudstyr og telte forhandles i høj kvalitet

Uanset dine krav til størrelse og kvalitet kan du få det telt, som passer til dit behov hos en af Sjællands førende campingforhandler - Herlev Camping Marked. Kig forbi vores butik og se vores mange udstillingstelte og campingudstyr. 

Du kan også bestille andre varer hjem, som du har fundet på leverandørhjemmesider - vi sørger gerne for at bestille særlige produkter hjem efter vores kunders ønsker.

Kontakt os din campingforhandler for mere information

Du er også altid velkommen til at kontakte os for mere information om telte eller andet campingudstyr.

Ring til din campingforhandler nær Ballerup og København på telefon ​44 94 59 94 eller skriv til vores e-mail kurtmeldgaard@gmail.com.

Har du nogle spørgsmål?

Send din forespørgsel via nedenstående formular og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Herlev Sport og Camping • Tornerosevej 94 • 2730 Herlev • CVR: 34713626 • Telefon: 44 94 59 94 • E-mail: kurtmeldgaard@gmail.com